Blandt de 50 mest inspirerende kvinder i tech-branchen (Norden, 2016)

Her i onsdags blev 2016's Inspiring Fifty Nordics annonceret, og jeg var på listen, hvilket jeg er meget stolt over.

Det er en stor ære for mig at være nævnt på denne liste! 

Blandt de 50 kvinder på listen er mange af mine egne forbilleder, blandt andet Camilla Ley Valentin, Gulnaz Khusainova, Christiane Vejlø, Natascha Friis Saxberg, Soulaima Gourani, Lisbeth Chawes. Så derfor er jeg meget beæret over at være med på listen.


Annonceringen blev fejret ved et event i Stockholm, så Jens (min kæreste) og jeg tog 3 dage til Stockholm og nød den smukke by sammen.

Inspiring Fifty, som står bag kåringen, er et stort europæisk initiativ, som har til formål at identificere, fremme, udvikle og fremvise kvinder i ledende stillinger i teknologisektoren. Igennem blandt andet events, publiceringer og diverse workshops, har Inspiring Fifty bygget en international platform som motiverer og uddanner millioner af kvinder på verdensplan. Tanken er, at inspirere en ny generation af store, kvindelige ledere og entreprenører, som kan tage fat, når det drejer sig om meningsfulde og holdbare ændringer.

Her kan du se nogle stemningsbilleder fra aftenen i Stockholm: